Etusivu » Ajankohtaista » Tilaa RSS-syötteitä

Tilaa RSS-syötteitä

RSS-syötteet

Markkinaoikeuden tiedotteet ja ratkaisut ovat saatavilla RSS-syötepalveluna.

Mikä RSS-syöte on?

RSS-syötteet on standardoitu ja nopea tapa esittää ja levittää tietoa tietyistä verkkopalvelun sisällöistä. RSS-palvelun avulla käyttäjä voi seurata kootusti yhdestä paikasta tuoreimpia markkinaoikeuden julkaisemia ratkaisuja ja tiedotteita. RSS on lyhenne sanoista Really Simple Syndication tai Rich Site Summary.

Käyttöehdot

Viittauksien yhteyteen tulee liittää maininta lähteestä. Otsikkolinkkien käyttö on sallittu ainoastaan hyvän tavan mukaisissa asiayhteyksissä, ja niitä ei saa käyttää osana maksullisia palveluja.

Markkinaoikeus pyrkii takaamaan RSS-sisällön oikeellisuuden, mutta se ei kuitenkaan vastaa sisällössä mahdollisesti esiintyvistä epätarkkuuksista tai virheistä.

Näin saat palvelun käyttöösi

RSS-palvelun hyödyntämiseen tarvitaan erityinen RSS-lukijaohjelma. Joitakin selaimia, kuten Mozilla Firefox tai Internet Explorer 7, käytettäessä erillistä RSS-ohjelmaa ei tarvita.

Internetissä on olemassa sekä ilmaisia (esim. Feedreader) että maksullisia RSS-lukijoita. Lukijaohjelmaan tallennetaan osoitteet, joista ohjelma hakee tietoa.

Saat markkinaoikeuden tarjoamat RSS-syötteet käyttöösi kopioimalla vieressä olevien linkkien osoitteet RSS-lukijaohjelmaasi.

 
Julkaistu 18.8.2015